6 minuten lang genieten met Napoleon Kogels

Napoleon kogels, het snoepje waar je lekker lang van geniet ! Dus ideaal voor een verwenmomentje, studiebreak of moment voor jezelf. Ontspan 6 minuten en geniet van je Napoleon kogel. In diverse Fruitsmaken, Zwartwit, Drop en diverse DUO smaken. Napoleon kogels zijn er voor iedereen die houdt van smaakvol snoepgoed vol traditie en met een hoge kwaliteit. Onderweg of gewoon lekker thuis: altijd zoet van buiten en verrassend poeder van binnen. Napoleon is “Lekker lang genieten”

De smaak en beleving van Napoleon Kogels

Napoleon kogels hebben een zoete buitenkant en zijn gevuld met poeder om wel zes minuten lang van te genieten. Per stuk verpakt, dus ze plakken niet aan elkaar. Ideaal om mee te nemen of uit te delen. Ze worden uitsluitend gemaakt met natuurlijke smaak- en kleurstoffen, zoals planten- en vruchten concentraten. Ze zijn altijd glutenvrij en vegan. Bepaalde varianten zijn ook nog eens halal gecertificeerd, zodat iedereen ervan kan genieten.

Napoleon:

Voldoen aan de wensen en verwachtingen van onze klanten. Mensen laten genieten van onze heerlijke snoepjes. Daar gaan we voor, elke dag weer. Dat kan alleen als onze producten voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen. Daartoe werken we volgens de normen van BRC (British Retail Consortium) A Grade en GMP+ International. Andere instituten voeren regelmatig kwaliteitsaudits uit in onze fabriek in Breskens en beoordelen ook de procedures die we volgen.